Ο κ. Hajeri επισκέπτεται την Κύπρο ως απεσταλμένος της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για επαφές με κυβερνητικούς αξιωματούχους και τεχνοκράτες, για προώθηση επενδυσεων της χώρας στην Κύπρο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκαν οι στενοί και φιλικοί δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και η κοινή προσδοκία τους για συνεχή και στρατηγική ανάπτυξή των διμερών σχέσεων, μεταξύ άλλων, και στους τομείς της Οικονομίας και των Επενδύσεων.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη στήριξή του στις προσπάθειες των ΗΑΕ για επιτυχή διοργάνωση της επερχόμενης Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP 28), επανεπιβεβαιώνοντας και τη συμμετοχή του σε αυτήν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Πράσινο φως» από Υπουργικό – Αύξηση στην επιδότηση για εξωσωματική γονιμοποίηση – Ποιο το νέο ποσό
Ανέπεμψε τον Νόμο για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις οροφές κτιρίων χωρίς πολεοδομική άδεια ο Πρόεδρος – Οι λόγοι που επικαλείται
Σοβαρές καταγγελίες κατά Βουλευτή: «Επιτέθηκε και απείλησε εκπαιδευτικό για τον βαθμό του παιδιού του» - Πώς απαντά ο ίδιος
Ένοχη από το Δικαστήριο η 74χρονη που παρέσυρε την 10χρονη Nελίνα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο
Προεδρικός απολογισμός: Δεύτερη ανάγνωση σε oκτώ σημεία από το themaonline
Πάνε με βυτιοφόρα στο οδόφραγμα Αγ. Δομετίου οι πρατηριούχοι – Πότε θα γίνει η διαμαρτυρία