Καναδάς: Δύο νεκροί σε συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Καναδάς: Δύο νεκροί σε συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Ελικόπτερο CH-147 Chinook της καναδικής πολεμικής αεροπορίας συνετρίβη σήμερα στην Οτάβα, παρασύροντας στον θάνατο δύο από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος.

Το Σινούκ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατέπεσε στα νερά του ποταμού Οττάβα. Τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν δύο επιζώντες, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες και στους συναδέλφους των θυμάτων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην Αγλατζιά - Κάηκαν ολοσχερώς τέσσερα λεωφορεία - Δείτε βίντεο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE