Ονδούρα: Απανθρακωμένα βρέθηκαν 25 πτώματα σε γυναικείες φυλακές

Ονδούρα: Απανθρακωμένα βρέθηκαν 25 πτώματα σε γυναικείες φυλακές

Απανθρακωμένα βρέθηκαν 25 πτώματα σε γυναικείες φυλακές στα περίχωρα της Τεγκουσιγκάλπα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία στην πρωτεύουσα της Ονδούρας.

Είχαν προηγηθεί εκτεταμένες ταραχές στις γυναικείες φυλακές CEFAS, που χαρακτηρίστηκαν ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

Στις ασφυκτικά γεμάτες φυλακές της Ονδούρας κρατούνται συνολικά περίπου 22.000 άνθρωποι και κατά καιρούς έχουν σημειωθεί πολύνεκρες τραγωδίες. Δεκαοχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν το 2019 σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κρατουμένων σε σωφρονιστικό κατάστημα. Περισσότεροι από 350 κρατούμενοι έχασαν τη ζωή τους από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το 2012 στις φυλακές της Κομαγιάγουα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην Αγλατζιά - Κάηκαν ολοσχερώς τέσσερα λεωφορεία - Δείτε βίντεο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE