Το νέο iPad mini 4 θα υποστηρίζει Split View multitasking

Το νέο iPad mini 4 θα υποστηρίζει Split View multitasking

Το επερχόμενο iPad mini 4 θα είναι πιθανώς τόσο δυνατό που θα υποστηρίζει το χαρακτηριστικό Split View multitasking στο iOS 9.Ένα resource file που ανακάλυψε στο OS X El Capitan ο προγραμματιστής Hamza Sood απεικονίζει ένα iPad mini με 2 εφαρμογές να τρέχουν δίπλα-δίπλα.

Επιπροσθέτως, ένα εργαλείο στο El Capitan επιτρέπει στους developers να τρέξουν προσομοίωση ενός iPad mini 3 το οποίο δείχνει το Safari σε Split View, ακόμα κι αν το μοντέλο δεν υποστηρίζει επίσημα το χαρακτηριστικό αυτό. Συνδυάζοντας αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει ένα πολύ δυνατό 8 ιντσών tablet.

Μέχρι σήμερα, η μοναδική συσκευή που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία είναι το iPad Air 2 που φοράει τον Α8Χ επεξεργαστή κι έχει 2GB RAM. Οπότε, αν σκεφτεί κανείς λογικά, εύκολα συμπεραίνει ότι το 4ης γενιάς iPad mini θα πρέπει να έχει τα ίδια ή ακόμη και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αναμένουμε, πάντα σύμφωνα με τις φήμες, να δούμε τα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς iPad-mini, Air και PRO, στις 9 Σεπτέμβρη όπου σε ένα διπλό event θα έχουμε παρουσίαση και των νέων iPhone.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE