Εν ψυχρώ δολοφονία 40χρονου στην Ηλεία - Άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα 80χρονος - Ποια η αιτία

Εν ψυχρώ δολοφονία 40χρονου στην Ηλεία - Άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα 80χρονος - Ποια η αιτία

Ένας άνδρας περίπου 40 ετών έχασε τη ζωή του όταν ένας 80χρονος συγχωριανός του άνοιξε πυρ εναντίον του με κυνηγετική καραμπίνα, πιθανότατα λόγω κτηματικών διαφορών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αγία Τριάδα (πρώην Μπουκοβίνα ή και Μποκοβίνα) Ηλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, το θύμα είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο από το στυγερό έγκλημα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE