Μαθητές Δημοτικού στην Κύπρο δημιούργησαν την δική τους ραδιοφωνική εκπομπή - Δείτε βίντεο

Μαθητές Δημοτικού στην Κύπρο δημιούργησαν την δική τους ραδιοφωνική εκπομπή - Δείτε βίντεο

Μαθητές Δημοτικού δημιούργησαν την δική τους ραδιοφωνική εκπομπή, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Μιλώντας στην εκπομπή "Μεσημέρι και κάτι" εκπαιδευτικός και μαθητές από το Α΄Δημοτικό Λακατάμειας, εξιστόρησαν την διαδικασία δημιουργίας της δικής τους ραδιοφωνικής εκπομπής.

Συγκεκριμένα η εκπαιδευτικός κ.Ροδούλα Σάββα ανέφερε ότι οι μαθητές αξιοποίησαν την Πλατφόρμα Ευρωπαϊκού Διαδικτυακού μαθητικού ραδιοφώνου και δημιούργησαν την δική τους εκπομπή. Στόχος ήταν να αποκτήσουν ουσία οι εργασίες της τάξης.

Θέμα συζήτησης της εκπομπής ήταν ο "Ελεύθερος χρόνος" και οι μαθητές Μάρκος Βιολάρης, Άντρεα Νταϊανα Παναγιώτου, Χρίστια Μυλωνά και Τηλέμαχος Παπουτσής εξέφρασαν την άποψη τους τόσο για την δημιουργία της εκπομπής όσο και για το πως αξιοποιούν τον ελεύθερο τους χρόνο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΣ στη Βουλή: «Στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες 10 εμπειρογνώμονες από την Αμερική - Αδυναμίες στον μηχανισμό της Πολιτικής Άμυνας»

ΥΠΕΣ στη Βουλή: «Στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες 10 εμπειρογνώμονες από την Αμερική - Αδυναμίες στον μηχανισμό της Πολιτικής Άμυνας»

Στη συνεδρίαση των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Περιβάλλοντος, που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή, τοποθετήθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

BEST OF TOTHEMAONLINE