Φρίκη στην Ελλάδα - Καταγγελία για βιασμό 14χρονης στη Νάξο από άλλο ανήλικο

Φρίκη στην Ελλάδα - Καταγγελία για βιασμό 14χρονης στη Νάξο από άλλο ανήλικο

Τον βιασμό της από 17χρονο, κατήγγειλε μια 14χρονη, στο Αστυνομικό τμήμα Νάξου το Σάββατο 17 Ιουνίου το βράδυ.

Όπως αναφέρει το naxostimes.gr, το περιστατικό συνέβη στο άλσος, δίπλα στο Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος», όπου σύμφωνα με την ανήλικη καταγγέλλουσα, τη βίασε ο 17χρονος κάτω από καθεστώς φόβου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων και φοβήθηκε να αντισταθεί επειδή, όπως είπε, γνώριζε ότι ο 17χρονος είχε επάνω του μαχαίρι.

Συνελήφθη ο 17χρονος

Η 14χρονη μετέβη στο νοσοκομείο Σύρου για ιατρικές εξετάσεις ενώ ο 17χρονος που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές Νάξου, κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου θα περάσει από Εισαγγελέα και Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Να σημειωθεί ότι το άλσος δίπλα στο Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος» πολλές φορές αποτελεί σημείο συνάντησης μαθητών.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE