Με πτώση άνοιξε σήμερα το χρηματιστήριο στο Τόκιο

Με πτώση άνοιξε σήμερα το χρηματιστήριο στο Τόκιο

Με πτώση άνοιξε σήμερα το χρηματιστήριο στο Τόκιο, λόγω επιφύλαξης των επενδυτών καθώς περίμεναν την έκδοση των στοιχείων ανάπτυξης για αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

Το πρώτο λεπτό των συναλλαγών, ο δείκτης Nikkei κατέγραφε πτώση 77,19 μονάδων  (-0,37%), φθάνοντας στις 20.518,36 μονάδες.   Ο γενικός δείκτης Topix κατέγραφε πτώση 3,42 μονάδων (-0,21%), φθάνοντας στις  1.664,53 μονάδες.    

Μικτές τάσεις επικράτησαν εξάλλου στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε με άνοδο 5,74 μονάδων ή +0,03% και  έκλεισε στις 17.408,25 μονάδες.  Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας έχασε 10,83 μονάδες ή -0,21%  και έκλεισε στις 5.033,56 μονάδες. 

Ο δείκτης Standard & Poor`s 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 2.083,39 μονάδες, με απώλειες 2,66 μονάδες ή -0,13%. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE