Γιώργος Μαζωνάκης: Η επιστροφή στη Νίκαια και η πρόταση γάμου επί σκηνής (φωτο)

Γιώργος Μαζωνάκης: Η επιστροφή στη Νίκαια και η πρόταση γάμου επί σκηνής (φωτο)

«Γυρίσαμε στο σπίτι μας» ήταν η φράση του Γιώργου Μαζωνάκη λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, η οποία ξεσήκωσε εφτά χιλιάδες θεατές στο «Κατράκειο» της Νίκαιας, εκεί που μεγάλωσε αυτός ο γοητευτικός «αλήτης» του τραγουδιού.

Στην πρώτη συναυλία της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο ερμηνευτής τραγούδησε για πάνω από δύο ώρες κυριολεκτικά μέσα σε αποθέωση, επιλέγοντας διαχρονικές του επιτυχίες. Χόρεψε ζεϊμπέκικο, είπε την «Δραπετσώνα», ανέβηκε στις κερκίδες για να ευχαριστήσει ακόμη πιο πολύ τους φίλους του, αυτούς που όπως είπε «με αφήνετε να παίζω μαζί σας τόσα χρόνια».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πρόταση γάμου επί σκηνής στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.