Ετοιμάζονται για τη διαμαρτυρία οι αγρότες – Οδεύουν προς το Προεδρικό κορνάροντας – Δείτε φωτογραφίες

Ετοιμάζονται για τη διαμαρτυρία οι αγρότες – Οδεύουν προς το Προεδρικό κορνάροντας – Δείτε φωτογραφίες

Πήραν το δρόμο για το Προεδρικό οι αγρότες, για τη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Υπενθυμίζεται ότι, ενόψει της εκδήλωσης διαμαρτυρίας των αγροτών με σκοπό τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία του κοινού, η Αστυνομία ενημερώνει ότι:

Στους δρόμους, στους οποίους θα διακινηθεί η πορεία με τα τρακτέρ, θα υπάρχει αστυνομική συνοδεία για διευκόλυνση της τροχαίας κίνησης, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρξουν αποκοπές δρόμων.

Στη συνέχεια, θα διακινηθούν στη λεωφόρο Αθαλάσσας, μέχρι τη λεωφόρο Στροβόλου και ακολούθως, θα ακολουθήσουν τη διαδρομή προς το Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνέχεια, από τα φώτα τροχαίας της διασταύρωσης των λεωφόρων Δημοσθένη Σεβέρη με Γρίβα Διγενή, θα περάσουν μπροστά από το Υπουργείο Οικονομικών, την Ελληνική Πρεσβεία και θα καταλήξουν στη λεωφόρο Βύρωνος μπροστά από το "Σπίτι της Ευρώπης".

Κατά τη συγκέντρωσή τους έξω από το «Σπίτι της Ευρώπης», η λεωφόρος Βύρωνος θα είναι πλήρως αποκομμένη για την τροχαία κίνηση.

Ως εκ των πιο πάνω, προτρέπεται το κοινό να ακολουθεί τις υποδείξεις της Αστυνομίας για αποτροπή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.