Χιθ Λέτζερ: «Τρομάζουν» οι σελίδες του ημερολογίου που κρατούσε πριν πεθάνει

Χιθ Λέτζερ: «Τρομάζουν» οι σελίδες του ημερολογίου που κρατούσε πριν πεθάνει

Η βαθιά αφοσίωση του Χιθ Λέτζερ στον ρόλο του ως Τζόκερ, είναι εμφανής στο ημερολόγιο που κρατούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «The Dark Knight».

Πρόκειται για το ημερολόγιο που ο 29χρονος ηθοποιός έγραφε μερικές εβδομάδες προτού πεθάνει το 2008 και οι σελίδες που κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα, προκαλούν ερωτηματικά για την ψυχική κατάσταση του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Το ημερολόγιο ήρθε στο φως μετά τον πρόωρο θάνατο του Λέτζερ, ο οποίος επήλθε λίγο αφότου συζήτησε το τίμημα που είχαν οι ρόλοι του στα «I’m Not There» και «The Dark Knight» στην ψυχική του υγεία. Διαβάστε τη συνέχεια στο Watch and Chill

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.