Μήνυμα Πάπα για το ναυάγιο στην Πύλο: «Να γίνεται ό,τι είναι δυνατόν για να αποτραπούν παρόμοιες τραγωδίες»

Μήνυμα Πάπα για το ναυάγιο στην Πύλο: «Να γίνεται ό,τι είναι δυνατόν για να αποτραπούν παρόμοιες τραγωδίες»

Λίγο μετά τη σημερινή του προσευχή ο Πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε, φανερά συγκινημένος, στο πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ανανεώνει τις προσευχές του για όσους έχασαν τη ζωή τους και παρακαλεί να γίνεται πάντα ό,τι είναι δυνατόν για να αποτραπούν παρόμοιες τραγωδίες.

Αναλυτικά η αναφορά του:

«Με μεγάλη θλίψη και πολύ πόνο σκέφτομαι τα θύματα του πολύ σοβαρού ναυαγίου που σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες στα ανοιχτά της Ελλάδας. Φαίνεται πως η θάλασσα ήταν ήρεμη. Ανανεώνω τις προσευχές μου για όσους έχασαν τη ζωή τους και παρακαλώ να γίνεται πάντα ό,τι είναι δυνατόν για να αποτραπούν παρόμοιες τραγωδίες».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE