VIDEO: Ολοκληρώθηκε η ερευνητική Επιτροπή για Takata – Η νέα ημερομηνία για λήψη καταθέσεων – Ποιοι παίρνουν σειρά
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα της διαδικασίας της Ερευνητικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των ελαττωματικών αερόσακων Takata.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή ο «υπουργός μεταφορών», Ερχάν Αρικλί δήλωσε ότι έγινε ένα «λάθος» και ξέχασαν να βάλουν στον αρχικό σχεδιασμό τους χώρους όπου θα τοποθετηθούν οι «αστυνομικοί» και οι «τελωνειακοί» (γραφεία), οπότε τώρα θα προχωρήσουν σε μια προσωρινή διευθέτηση. Αργότερα, πρόσθεσε, θα βρουν μια μόνιμη λύση.
H Γενί Ντουζέν στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι ο κ. Αρικλί είπε ότι τελεσίδικα τα εγκαίνια του «νέου αεροδρομίου» θα γίνουν στις 20 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε και ο Τούρκος Πρόεδρος και η ημερομηνία αυτή δεν πρόκειται ν’ αλλάξει.
Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί στις 4 το απόγευμα της Κυριακής. Με την προσγείωσή του στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου θα επιθεωρήσει τις εργασίες ανέγερσης και θα προβεί σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Το πρόγραμμα του κ. Γιλμάζ περιλαμβάνει αύριο, Δευτέρα επισκέψεις στα μαυσωλεία των Φαζίλ Κιουτσιούκ και Ραούφ Ντενκτάς (κάτι που δεν έκανε στις 12 Ιουνίου ο Τούρκος Πρόεδρος και δέχθηκε κριτική στα κατεχόμενα) ενώ θ’ ακολουθήσει συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ και κοινή συνέντευξη Τύπου.
Θα συναντηθεί επίσης με τον «πρωθυπουργό» Ουστέλ και τον «πρόεδρο της βουλής» Τορέ.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
ΠτΔ στο «Βήμα»: «Μόνο η επίλυση του Κυπριακού θα αποτρέψει νέα τετελεσμένα»
Χειροπέδες και σε 37χρονη για παιδική πορνογραφία – Διένειμαν υλικό μέσω του διαδικτύου
Δεν έφερε πινακίδες και τον σταμάτησαν – Τον τσάκωσαν με ναρκωτικά – Θετικός στο νάρκοτεστ
Αννίτα - Στέφανος στην κάλπη του 2024 σε πρωτόγνωρο πολιτικό περιβάλλον
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις