Νατάσσα Μποφίλιου: «Στους ανθρώπους αρέσει να βάζουν τους άλλους σε πλαίσιο» - «Μας ξενίζει μία γυναίκα αγωνίστρια»

Νατάσσα Μποφίλιου: «Στους ανθρώπους αρέσει να βάζουν τους άλλους σε πλαίσιο» - «Μας ξενίζει μία γυναίκα αγωνίστρια»

Η Νατάσα Μποφιλίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για τα στερεότυπα, τις σχέσεις των ανθρώπων και την πατριαρχία. Επίσης, αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δεν είναι σπάνιες που δέχεται για σχόλια ή πρωτοβουλίες της.

«Στη φυλή μου οι άνθρωποι δεν ξεχωρίζουν από το χρώμα του δέρματός τους, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις ιδιαιτερότητες που έχει ο καθένας, αλλά από τη βαθιά και κοινή πίστη στην αγάπη, στη δικαιοσύνη. Όλοι εμείς που είμαστε πάνω στη σκηνή ή πίσω στη σκηνή είμαστε στην ίδια φυλή μαζί με αυτούς που μας ακούνε. Απευθυνόμαστε σε όλους, αλλά σε αυτούς που έχουν την ανάγκη να χωθούν σε αυτό το καταφύγιο», δήλωσε αρχικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE