ΑΕΛ: Αρχή με ανανεώσεις, συνέχεια με αποδεσμεύσεις και μετά προσθήκες

ΑΕΛ: Αρχή με ανανεώσεις, συνέχεια με αποδεσμεύσεις και μετά προσθήκες

Ο προγραμματισμός της ΑΕΛ έχει ξεκινήσει ενόψει της νέας χρονιάς, η Λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Σοφοκλέους, με το Σωματείο να αναλαμβάνει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ.

Αρχή έγινε με την στήριξη του Χρίστου Χαραλάμπους για να παραμείνει στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας. Οι άνθρωποι του Σωματείου είδαν προοπτική στο Κύπριο κόουτς στους λίγους μήνες που εργάστηκε ως προπονητής και του έδωσαν τα κλειδιά για την νέα ΑΕΛ.

Πρωταρχικός στόχος για τους γαλαζοκίτρινους είναι το ξεκαθάρισμα με το υφιστάμενο ρόστερ της ομάδας, το γνωρίζουν πως δεν μπορούν να κάνουν μεγάλα ανοίγματα όσο αφορά το οικονομικό και για αυτό τον λόγο δίνουν προτεραιότητα στους ποδοσφαιριστές που είναι στην ΑΕΛ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

Ανεξέλεγκτη είναι η παραβατικότητα σε ορισμένες περιοχές της Κύπρου, αφού νεαροί κάνουν ζημιές, προκαλώντας τον φόβο και τον πανικό των πολιτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE