Συγκεκριμένα το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι στο ύψος του ανήφορου της Κακορατζιάς, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε στο μεσαίο κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου.
Η Αστυνομία έφτασε άμεσα στη σκηνή, το όχημα μετακινήθηκε και η κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.
Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του και δεν υπάρχει τραυματισμός.
Ενδεχομένως να υπάρχουν υπολείμματα από το ατύχημα στο οδόστρωμα για αυτό και οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΠτΔ: «Θα επιδιώξω συνάντηση των δύο ηγετών με τον ΓΓ του ΟΗΕ» - Ορόσημο η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών
Λεμεσός: Συμφέρει τελικά να ενοικιάζεις ή να μένεις σε πολυτελές ξενοδοχείο;
Ξέρεις τα αεροπορικά δικαιώματα σου; Τι ισχύει αν ακυρωθεί η πτήση σου και πότε δικαιούσαι αποζημίωση
Κάνει απολογισμό για τις 100 πρώτες ημέρες διακυβέρνησης ο Πρόεδρος
Τα πειρατικά ταξί και το πρόβλημα στα αεροδρόμια – «Στο τέλος θα γίνουμε όλοι παράνομοι… κάνουν κούρσες σε όλη την Κύπρο»
Αλλάζει όψη το Lady’s Mile – Οι σχεδιασμοί του Δήμου Λεμεσού – Τα έργα και το κόστος τους – Δείτε τα σχέδια