Ακούει την ποινή του στις 28 Ιουνίου ο 29χρονος που απέδρασε το 2020 από τη Μενόγεια

Ακούει την ποινή του στις 28 Ιουνίου ο 29χρονος που απέδρασε το 2020 από τη Μενόγεια

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όρισε την 28η Ιουνίου ως ημερομηνία ανάγνωσης γεγονότων και επιβολής ποινής, σε καταζητούμενο άνδρα ηλικίας 29 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα αφού είχε αποδράσει στις 30 Δεκεμβρίου 2020, ενώ βρισκόταν σε νόμιμη κράτηση στον Χώρο Κράτησης Άτυπων Μεταναστών (ΧΩΚΑΜ) στη Μενόγεια.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «ο 29χρονος που συνελήφθη γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής κοντά στο οδόφραγμα της Λεύκας, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου και παραδέχθηκε τα αδικήματα που διέπραξε. Το Δικαστήριο όρισε την 28η Ιουνίου ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής ενώ μέχρι τότε διέταξε όπως ο 29χρονος παραμείνει υπό κράτηση».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE