ΚΕΒΕ: Αδήριτη ανάγκη για τον εκ νέου διορισμό του κ. Παύλου Ιωάννου στη θέση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

ΚΕΒΕ: Αδήριτη ανάγκη για τον εκ νέου διορισμό του  κ. Παύλου Ιωάννου στη θέση του  Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

Καθώς σε μερικές βδομάδες ολοκληρώνονται 10 έτη υπηρεσίας του κ. Παύλου Ιωάννου στην θέση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, το ΚΕΒΕ εκφράζει την τεράστια εκτίμηση του τόσον προς το πρόσωπο του όσον και για το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα με τρόπο αμερόληπτο, δίκαιο και ορθολογικό.

Αναγνωρίζοντας τα αποτελέσματα της προσφοράς του θεσμού που εκπροσωπεί ο κ. Παύλος Ιωάννου αλλά και την εμπιστοσύνη που η κοινωνία επαξίως έχει προς το πρόσωπο του, το ΚΕΒΕ θεωρεί ότι ο επαναδιορισμός του στην ίδια θέση από τον ΠτΔ θα ήτο μια απόλυτα δικαιολογημένη και ορθή κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE