Μπήκαν σε ξενοδοχείο και έκλεψαν σωλήνες χαλκού και μεταλλικών - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μπήκαν σε ξενοδοχείο και έκλεψαν σωλήνες χαλκού και μεταλλικών - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και παράνομης εισόδου.

Πρόκειται για τέσσερις άντρες, δύο 52χρονους, έναν 39χρονο και έναν 56χρονο, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, προηγήθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για δύο ύποπτα οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα πλησίον ξενοδοχείου, στον κύριο δρόμο Καλοπαναγιώτη – Κύκκου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τα εν λόγω πρόσωπα και προχώρησαν σε επιτόπιες εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι είχε γίνει διάρρηξη σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου κλάπηκε μεγάλη ποσότητα σωλήνων χαλκού, μεταλλικών και άλλων αντικειμένων.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE