Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στα Κάτω Λεύκαρα της επαρχίας Λάρνακας

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στα Κάτω Λεύκαρα της επαρχίας Λάρνακας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Κάτω Λευκάρων της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος «γύρω στις 14:30 σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Κάτω Λευκάρων της επαρχίας Λάρνακας. Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 14:50 προτού επεκταθεί».

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς εργάστηκαν οκτώ άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE