Ήχησαν οι σειρήνες στην Ουκρανία - Ρωσικά αεροπλάνα έπληξαν υποδομές στην Κρεβί Ρι

Ήχησαν οι σειρήνες στην Ουκρανία - Ρωσικά αεροπλάνα έπληξαν υποδομές στην Κρεβί Ρι

Πενταώροφη πολυκατοικία επλήγη κατά τη διάρκεια νυχτερινής αεροπορικής επιδρομής της Ρωσίας στην πόλη Κρεβί Ρι της Ουκρανίας (κεντρικά) και πιθανόν έχουν παγιδευτεί ένοικοί της στα συντρίμμια, έκανε γνωστό ο δήμαρχος της πόλης Ολεξάντρ Βιλκούλ τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επλήγησαν επίσης άλλα κτίρια και «έχουμε τραυματίες σε πολύ σοβαρή κατάσταση», ανέφερε ο δήμαρχος Βιλκούλ μέσω Telegram.
Κυκλοφορούν εξάλλου πληροφορίες για πλήγματα στην περιφέρεια Χαρκίβ (ανατολικά).

Ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης Κιέβου Σερχίι Πόπκο πάντως διαβεβαίωσε ότι η αεροπορική επιδρομή της Ρωσίας εναντίον της ουκρανικής πρωτεύουσας αποκρούστηκε και όλοι οι πύραυλοι που κατευθύνονταν στην πόλη καταστράφηκαν. «Δεν έχουμε λάβει πληροφορίες για θύματα ή ζημιές μέχρι στιγμής», ανέφερε ο κ. Πόπκο μέσω Telegram.

Πηγή: in.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Ερχουρμάν: Προσδοκίες, όρια και ο δρόμος προς την επανεκκίνηση του Κυπριακού

Το πρώτο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Ερχουρμάν: Προσδοκίες, όρια και ο δρόμος προς την επανεκκίνηση του Κυπριακού

Η σημερινή πρώτη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του νέου κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχουρμάν χαρακτηρίζεται ως διερευνητική, ωστόσο το αποτέλεσμά της αναμένεται να επηρεάσει άμεσα την πορεία του Κυπριακού, τις επόμενες εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE