Γιάννης Μαρκόπουλος: Την Πέμπτη η ταφή του μουσικοσυνθέτη - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Γιάννης Μαρκόπουλος: Την Πέμπτη η ταφή του μουσικοσυνθέτη - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, στη Μητρόπολη Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία για τον μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο. Η σορός του θα βρίσκεται εκεί λίγες ώρες νωρίτερα για λαϊκό προσκύνημα.

Μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία, θα πραγματοπιοηθεί η ταφή του μουσικοσυνθέτη στο Νεκροταφείο Παπάγου, περιοχή στην οποία ζούσε επί δεκαετίαες ο εκλιπών.

Ο μουσικοσυνθέτης, που σφράγισε με την παρουσία του την ελληνική μουσική, πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 84 ετών ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE