Έφτασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν - Bίντεο από την ώρα της άφιξης του

Έφτασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν - Bίντεο από την ώρα της άφιξης του

Στα κατεχόμενα έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουνίου, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, για "το πρώτο του επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό", μετά την επανεκλογή του.

Δείτε live εικόνα:

Θα έχει συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ και θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου κατά τις 14.30. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι θα συζητήσει το Κυπριακό καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.

Ακολουθώντας την ίδια παράδοση, αύριο Τρίτη, ο Ταγίπ Ερντογάν θα μεταβεί στο Αζερμπαϊτζάν για επίσκεψη.

Δείτε βίντεο από την ώρα της άφιξης του:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Μεθοδευμένη, προκλητική και παράνομη χαρακτηρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία τη «σύλληψη» και συνέχιση της «κράτησης» πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς στα Κατεχόμενα. Οι πολίτες, που συνελήφθησαν στις 19 Ιουλίου, βρέθηκαν από επισκέπτες των περιουσιών τους σε ρόλο "υπόπτων" για αδικήματα όπως «παράνομη είσοδος», «διασάλευση κοινής ησυχίας» και κατοχή εγγράφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE