Ζωολογικός Κήπος Λονδίνου: Νεαρές τίγρεις μαθαίνουν κολύμπι για πρώτη φορά – Απολαυστικό βίντεο

Ζωολογικός Κήπος Λονδίνου: Νεαρές τίγρεις μαθαίνουν κολύμπι για πρώτη φορά – Απολαυστικό βίντεο

Απολαυστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με νεαρές τίγρεις να μαθαίνουν κολύμπι για πρώτη φορά στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου.

Όπως αναφέρει το Reuters, οι νεαρές τίγρεις Ζακ και Κρισπέν έκαναν τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης μπροστά στους γονείς τους, Γκέισα και Ασίμ.

Οι νεαρές τίγρεις ήταν σχετικά διστακτικές, ενώ οι άνθρωποι του Ζωολογικού Κήπου είχαν βάλει πλαστικές μπάλες στη λίμνη όπου γίνονταν τα μαθήματα κολύμβησης.

Στη συνέχεια, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, οι νεαρές τίγρεις παίρνουν θάρρος, κάνουν άλματα στο νερό και κυνηγάνε τις πλαστικές μπάλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τίγρεις αυτές ανήκουν στα απειλούμενα είδη.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: in.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.