Ζωολογικός Κήπος Λονδίνου: Νεαρές τίγρεις μαθαίνουν κολύμπι για πρώτη φορά – Απολαυστικό βίντεο

Ζωολογικός Κήπος Λονδίνου: Νεαρές τίγρεις μαθαίνουν κολύμπι για πρώτη φορά – Απολαυστικό βίντεο

Απολαυστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με νεαρές τίγρεις να μαθαίνουν κολύμπι για πρώτη φορά στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου.

Όπως αναφέρει το Reuters, οι νεαρές τίγρεις Ζακ και Κρισπέν έκαναν τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης μπροστά στους γονείς τους, Γκέισα και Ασίμ.

Οι νεαρές τίγρεις ήταν σχετικά διστακτικές, ενώ οι άνθρωποι του Ζωολογικού Κήπου είχαν βάλει πλαστικές μπάλες στη λίμνη όπου γίνονταν τα μαθήματα κολύμβησης.

Στη συνέχεια, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, οι νεαρές τίγρεις παίρνουν θάρρος, κάνουν άλματα στο νερό και κυνηγάνε τις πλαστικές μπάλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τίγρεις αυτές ανήκουν στα απειλούμενα είδη.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: in.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE