Στην κλινική και στο κρεβάτι του πόνου με κολάρο η Χ. Αριστοτέλους: Προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει το σοκ

Στην κλινική και στο κρεβάτι του πόνου με κολάρο η Χ. Αριστοτέλους: Προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει το σοκ

Tρομαγμένη και σοκαρισμένη είναι ακόμη η Χριστιάνα Αριστοτέλους μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το μεσημέρι της Τρίτης στο Στρόβολο που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας και να νοσηλευτεί.

Ο προσωπικός της ιατρός μέχρι και πριν λίγο δεν αποφάσισε εάν θα της δώσει εξιτήριο ή όχι, με μεγαλύτερη πιθανότητα να της δώσει το «οκ» την Πέμπτη.

Πηγαίνοντας στο σπίτι θα περιοριστεί για τουλάχιστον μία βδομάδα κάτι που την ανάγκασε να ακυρώσει όλα τα γυρίσματα που έχει για το trailer της απογευματινής εκπομπής της.

Λόγω του χτυπήματος στον αυχένα φοράει κολάρο, σύμφωνα με δημοσίευμα του ilovestyle.com,  το οποίο θα έχει για τις επόμενες δέκα μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE