Κορίτσι για όλες τις δουλειές! Ηθοποιός, παρουσιάστρια και τώρα δασκάλα η σέξι Κύπρια μαμά...

Κορίτσι για όλες τις δουλειές! Ηθοποιός, παρουσιάστρια και τώρα δασκάλα η σέξι Κύπρια μαμά...

Όταν ο καλλιτέχνης έχει πολλά ταλέντα και ξέρει πως ακριβώς να τα αξιοποιεί, τότε έρχεται η κατάλληλη στιγμή που κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία να τον «εκμεταλλευτούν», πριν τους προλάβουν άλλοι.

Αφού όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η όμορφη ηθοποιός θα είναι ένα από τα μέλη της επιτροπής του DanSing Junior, τώρα έρχεται να μας εκπλήξει ευχάριστα αφού μαθαίνουμε πως με το νέο μήνα, η Δανάη αναλαμβάνει ως δασκάλα το θεατρικό «part» στο «Studio 8» σε ενήλικες αλλά και σε παιδάκια!

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί με την ηθοποιό, μας είπε μεταξύ άλλων, πως θα προσπαθήσει να μεταφέρει στους μαθητές της την πραγματική έννοια του ελεύθερου πνεύματος και έκφρασης, ενώ θα τους διδάξει και ένα σύγχρονο τρόπο προσέγγισης της κωμωδίας!

«Αυτό που θέλει στο τέλος η τέχνη, είναι μια μεγάλη ψυχή» κατέληξε χαμογελώντας η Δανάη Χρίστου, κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE