Αρχίζει την προπονητική του καριέρα σε Κυπριακή ομάδα ο Πάντσεον

Αρχίζει την προπονητική του καριέρα σε Κυπριακή ομάδα ο Πάντσεον

Ο 37χρονος Άγγλος, Τζέισον Πάντσεον, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ανόρθωσης και της Πάφος FC, σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και μπαίνει στα... ακόμα πιο δύσκολα μονοπάτια της προπονητικής, υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα της Πέγειας 2014, η οποία θα είναι ο πρώτος του προπονητικός σταθμός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πέγειας 2014 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον προπονητή Jason Puncheon.

Ο Jason σαν προπονητής ξεκινά τώρα την καριέρα του από την ομάδα μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE