Στο χειρουργείο ο 77χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Ξυλοφάγου - Εκσφενδονίστηκε και κατέληξε στην άσφαλτο

Στο χειρουργείο ο 77χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Ξυλοφάγου - Εκσφενδονίστηκε και κατέληξε στην άσφαλτο

Εκσφενδονίστηκε στον μπροστινό ανεμοθωρακα του οχήματος και ακολούθως κατέληξε στην άσφαλτο, ο 77χρονος οδηγός του μοτοποδήλατου, που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Ξυλοφάγου, το μεσημέρι της Παρασκευής (9/06).

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 22χρονος οδηγός του σαλούν, επιχείρησε να στρίψει δεξιά για να εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Αγία Νάπα και έτσι ανέκοψε την πορεία του μοτοποδήλατου.

Ο 77χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και από εξετάσεις που έτυχε στο ΤΑΕΠ διαπιστώθηκε ότι φέρει ανοικτά κατάγματα στην κνήμη δεξιά και στο γόνατο αριστερά.

Αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Στον 22χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ ο 77χρονος κατά τον χρόνο της σύγκρουσης έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφαγου διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE