Φέρει εξωτερικές κακώσεις και μώλωπες η 38χρονη που εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα

Φέρει εξωτερικές κακώσεις και μώλωπες η 38χρονη που εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τον συμβίο 38χρονη γυναίκα, σε διαμέρισμα στην Πάφο, ενώ στη σκηνή κλήθηκε ιατροδικαστής για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η γυναίκα, που είναι μόνιμη κάτοικος Κύπρου, εντοπίστηκε γύρω στις 16:30 το απόγευμα νεκρή στο διαμέρισμα όπου διαμένει με τον συμβίο της, από τον ίδιο, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές.

Η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένεται ιατροδικαστής για την διενέργεια αυτοψίας, ενώ σύμφωνα με τον κ. Νικολάου «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».

Εξάλλου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η 38χρονη φέρει εξωτερικές κακώσεις και μώλωπες τις οποίες θα εξετάσει ιατροδικαστής. 

Οι εξετάσεις της υπόθεσης συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE