Αν είναι δυνατόν! Ζευγάρι από τη Λεμεσό επιτέθηκε σε αστυνομικούς μέσα στο χώρο της Αστυνομίας

Αν είναι δυνατόν! Ζευγάρι από τη Λεμεσό επιτέθηκε σε αστυνομικούς μέσα στο χώρο της Αστυνομίας

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:30 το βράδυ(11/08) στο χώρο υποδοχής της Τροχαίας Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου δυστυχήματος από τον 36χρονος.

Κλήθηκε για κατάθεση στην τροχαία Λεμεσού, αλλά κατέληξε στα κρατητήρια 36χρονος Ιορδανός, ο οποίος φέρεται να ήταν μεθυσμένος και να επιτέθηκε στους αστυνομικούς. Στα κρατητήρια βρίσκεται και η σύζυγος του, η οποία επίσης φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:30 το βράδυ, όταν στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου δυστυχήματος, ο 36χρονος μετέβηκε στην τροχαία για να καταθέσει, μαζί με την επίσης 36χρονη σύζυγο του και το μικρό τους παιδί.

Όπως αναφέρεται, όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ο Ιορδανός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, επιχείρησαν να τον υποβάλουν σε άλκοτεστ, με αποτέλεσμα αυτός να αντιδράσει και να φωνάζει, ενώ επιτέθηκε σε αστυνομικό. Όταν συνελήφθηκε, η σύζυγος του φέρεται να κλώτσησε αστυνομικό με αποτέλεσμα να συλληφθεί και εκείνη, ενώ το παιδί τους παραλήφθηκε από συγγενικό τους πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE