Διακοπή νερού σε περιοχές της Λάρνακας - Δείτε πού και πότε

Διακοπή νερού σε περιοχές της Λάρνακας - Δείτε πού και πότε

Διακοπή και μειωμένη παροχή νερού θα υπάρξει αύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου, στους  Δήμους Αραδίππου και Λιβαδιών, λόγω διεξαγωγής έργων του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας «από τις πέντε τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Ιουνίου και για 24 συνεχείς ώρες θα υπάρχει μειωμένη παροχή νερού σε ολόκληρη την έκταση της περιοχής υδατοπρομήθειας του Δήμου Λιβαδιών".

Αναφέρεται ότι «σε ολόκληρη την έκταση της περιοχής υδατοπρομήθειας του Δήμου Αραδίππου θα διακοπεί η παροχή νερού, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον αγωγό μεταφοράς νερού του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων».

Οι καταναλωτές προτρέπονται «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών».

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας «εκφράζει τη λύπη του για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE