Δεν παραιτείται ο Πρωθυπουργός της Λιβύης – Τι απαντά ο εκπρόσωπος τύπου στους δημοσιογράφους

Δεν παραιτείται ο Πρωθυπουργός της Λιβύης – Τι απαντά ο εκπρόσωπος τύπου στους δημοσιογράφους

Ο αναγνωρισμένος από τη διεθνή κοινότητα πρωθυπουργός της Λιβύης Αμπντουλάχ Αλ Τίνι δεν θα παραιτηθεί, απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου του Χατέμ Αλ Αράϊμπι σήμερα, σε ερώτηση σχετικά με την είδηση που ο ίδιος ο Τίνι είχε πει σε συνέντευξη.

Ο Τίνι είχε πει στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι Libya, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε αργά χθες, "Παραιτούμαι επίσημα και θα υποβάλλω την παραίτησή μου στο κοινοβούλιο τη Κυριακή".

Ο εκπρόσωπός του είπε ότι "ο πρωθυπουργός δεν έχει παραιτηθεί επισήμως", και εξήγησε ότι ο Τίνι εννοούσε πως θα παραιτούνταν αν το απαιτούσε ο λαός της Λιβύης.

Ο πρωθυπουργός από τον Μάρτιο του 2014, ο Τίνι είχε ξαναπεί τον Απρίλιο ότι θα παραιτούνταν γιατί η οικογένειά του είχε υποστεί επίθεση, αλλά άλλαξε γνώμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα: Πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ - Θα δει και τον Μητσοτάκη ο ΠτΔ

Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα: Πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ - Θα δει και τον Μητσοτάκη ο ΠτΔ

Κρίσιμη είναι η ερχομένη εβδομάδα για την Κύπρο, αφού θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευσή του ΟΗΕ στην οποία θα συμμετέχει και ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE