Η UBS αναμένει συμφωνία μέχρι 7 Ιουνίου για εγγύηση ζημιών της Credit Suisse

Η UBS αναμένει συμφωνία μέχρι 7 Ιουνίου για εγγύηση ζημιών της Credit Suisse

Η UBS αναμένει να οριστικοποιήσει τη συμφωνία της με την ελβετική Κυβέρνηση μέχρι τις 7 Ιουνίου για την κάλυψη ζημιών, ύψους έως και 9 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (9,92 δισεκατομμυρίων δολαρίων), από την κατεπείγουσα εξαγορά της Credit Suisse, ανακοίνωσε η ελβετική τράπεζα σε έγγραφο της προς την ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

«Η UBS Group AG αναμένει ότι η συμφωνία για την προστασία από ζημιές θα οριστικοποιηθεί μέχρι τις 7 Ιουνίου 2023», αναφέρει η τράπεζα στο έγγραφο της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE