Ο Παναγιώτης Βασιλάκος άφησε άφωνη την Μαρία Μπακοδήμου: «Καλέ, είμαστε συγγενείς»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος άφησε άφωνη την Μαρία Μπακοδήμου: «Καλέ, είμαστε συγγενείς»

Στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει την Μαρία Μπακοδήμου και την τηλεοπτική της παρέα στον ΣΚΑΪ. Με το… καλησπέρα, όμως, ο μελαχρινός καλλονός έμελλε να αιφνιδιάσει την παρουσιάστρια για την πρώτη τους γνωριμία.

Ειδικότερα, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται από κοντά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να μην συμφωνεί και να την γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω. «Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ» αναφώνησε η παρουσιάστρια με τον καλεσμένο της να την ρωτάει με νόημα, «δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ λες;» και να ακολουθεί ένας σύντομος διάλογος των δυο τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE