Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 58χρονο - Βρέθηκε με αδασμολόγητα προϊοντα

Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 58χρονο - Βρέθηκε με αδασμολόγητα προϊοντα

Μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι, όχημα που οδηγούσε 58χρονος στην Πάφο.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 53 κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων, 25 πακέτα καπνού και 286 κιλά τυροκομικών προϊόντων.

Ο 58χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ ενημερώθηκαν σχετικά το Τμήμα Τελωνείων και οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες.

Αναφορικά με τα καπνικά προϊόντα, η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή 8.000 ευρώ από τον 58χρονο.

Επίσης, χθες μεταξύ των ωρών 9μ.μ.- 11.30μ.μ., μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης με σκοπό την πάταξη της παράνομης κατοχής, διακίνησης και εμπορίας αδασμολόγητων προϊόντων, εντόπισαν σε υποστατικό ιδιοκτησίας 57χρονης στη Λευκωσία, 223 πακέτα τσιγάρα και 700 γραμμάρια καπνού.

Η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως, με την καταβολή 1.800 ευρώ από την 57χρονη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE