Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου - Ένα ύποπτο αντικείμενο σε αεροσκάφος... σκόρπισε τον πανικό – Τι ήταν

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου - Ένα ύποπτο αντικείμενο σε αεροσκάφος... σκόρπισε τον πανικό – Τι ήταν

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο για πιθανή ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε αεροσκάφος.

Το περιστατικό σημειώθηκε, όταν το αεροσκάφος από αεροδρόμιο της Γερμανίας προσγειώθηκε στο «Ν. Καζαντζάκης», οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και στη συνέχεια, όταν το πλήρωμα μπήκε για να καθαρίσει το εσωτερικό του αεροπλάνου, διαπίστωσε πως υπήρχε κάποιο ξεχασμένο αντικείμενο.

Άμεσα σήμανε συναγερμός, καθώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο έπρεπε να ενημερωθούν οι αρχές για το αντικείμενο και έτσι στο σημείο μετέβη η αστυνομία και πυροτεχνουργός, σε περίπτωση που επρόκειτο για βόμβα.

Ο συναγερμός έληξε όταν διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ένα λάπτοπ, το οποίο είχε ξεχάσει φεύγοντας κάποιος επιβάτης.

ΠΗΓΗ: NeaKriti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE