Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο τρεις δασικές πυρκαγιές - Ψάχνουν τα αίτια

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο τρεις δασικές πυρκαγιές - Ψάχνουν τα αίτια

Οι δασοπυροσβεστικές δυνάμεις απέτρεψαν την επέκταση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 16:45 στην κοινότητα Τεμβριάς, η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο.

Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών του του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, για την κατάσβεσή της, εργάστηκαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και 2 άτομα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 1 όχημα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Παράλληλα, το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι, σήμερα Παρασκευή 02 Ιουνίου, 2023 και ώρα 15:00, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία «Λούρουππας» της κοινότητας Αγ. Επιφανίου Ορεινής.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 15:45, καίγοντας έκταση 2 δεκαρίων με ελιές και θαμνώδη άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 14 άτομα του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Την ίδια στιγμή, το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι, σήμερα Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023 και ώρα 16:45, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην κοινότητα Κοτσιάτη.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 19:15, καίγοντας έκταση 3 δεκαρίων παραποτάμιας βλάστησης.

Για την κατάσβεσή της, εργάστηκαν 9 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 1 όχημα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE