Ελλάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά αστυνομικό στην Κατεχάκη

Ελλάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά αστυνομικό στην Κατεχάκη

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Λεωφόρο Κατεχάκη, στην έξοδο της Αττικής Οδού προς Ηλιούπολη, όταν ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε έναν αστυνομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε πάει στο σημείο προκειμένου να διευθετήσει άλλο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε στις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης.

Διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό. Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον αστυνομικό στο 401 ΓΣΝ Αθηνών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Τραυματίστηκε σοβαρά μοτοσικλετιστής - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Πάφου

«Ορφανό» θανατηφόρο 2012: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης – Στη Νομική Υπηρεσία μετά από αίτημα του δικηγόρου της οικογένειας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Η άτυπη συνάντηση της Γενεύης θα δώσει την ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις για την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό, δήλωσε την Παρασκευή ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE