Στη Μολδαβία μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας

Στη Μολδαβία μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο στο Κισινάου, της Μολδαβίας, όπου θα συμμετάσχει στη 2η Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα την Ενέργεια και τη Συνδεσιμότητα, στην οποία θα συμμετέχουν, επίσης, αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων από  το Βέλγιο, τη Νορβηγία, τη Βουλγαρία, τη Μάλτα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Σλοβενία, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και εκπρόσωποι από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει, επίσης, διμερείς συναντήσεις, ενώ θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας, όπου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από τις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που θα προηγηθούν.

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη θα συνοδεύουν στο Κισινάου, η Διευθύντρια του Διπλωματικού του Γραφείου κα Μαριλένα Ραουνά και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE