Δυστύχημα στα Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή οι Ιταλοί εμπειρογνώμονες στο πλαίσιο των ερευνών

Δυστύχημα στα Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή οι Ιταλοί εμπειρογνώμονες στο πλαίσιο των ερευνών

Την πόρτα του εφέτη ανακριτή της Λάρισας πέρασαν οι Ιταλοί εμπειρογνωμονες για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Οι τέσσερις Ιταλοί εμπειρογνώμονες θα εξετάσουν το καταγραφικό της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου με την εμπορική στα Τέμπη.

Σημειώνεται πως με τη συνδρομή των εμπειρογνωμόνων, αλλά και από τα συμπεράσματά τους, αναμένεται να συμπληρωθεί το τελικό πόρισμα από το οποίο θα εντοπιστεί από την δικαιοσύνη, αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα πέρα των επτά για τους οποίους έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE