Πένθος για τον τέως ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη και την γυναίκα του Άντρη

Πένθος για τον τέως ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη και την γυναίκα του Άντρη

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και της συζύγου του Άντρης.

Πιο συγκεκριμένα, απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών, η μητέρα της Άντρης Αναστασιάδη, Έρση Μουστακούδη, το προηγούμενο Σάββατο (27/05).

Η κηδεία της, θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Μαΐου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Λεμεσό, ενώ παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Ταμείο Απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE