Στα σκαριά Δικαστήριο για χρηματοοικονομικές διαφορές - Κατατίθεται στη βουλή και στο Υπουργικό

Στα σκαριά Δικαστήριο  για χρηματοοικονομικές διαφορές - Κατατίθεται στη βουλή και στο Υπουργικό

Προς κατάθεση στο Υπουργικό Συμβούλιο και στη Βουλή, ενδεχομένως και την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να προωθηθεί το νομοσχέδιο για τη δημιουργία ειδικού δικαστηρίου εκδίκασης υποθέσεων χρηματοοικονομικών διαφορών και εκποιήσεων.

Αυτό αναφέρθηκε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών από τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών στο Υπουργείο Οικονομικών, Αυγή Χρυσοστόμου Λαπαθιώτη, η οποία είπε ότι το νομοσχέδιο βρίσκεται στα τελικά στάδια της νομοτεχνικής επεξεργασίας από τη Νομική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: Ραδιόφωνο ΡΙΚ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντός των ημερών η ανακοίνωση προσωπικού απεσταλμένου - Στους δύο διαπραγματευτές το άνοιγμα νέων οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Εντός των ημερών η ανακοίνωση προσωπικού απεσταλμένου - Στους δύο διαπραγματευτές το άνοιγμα νέων οδοφραγμάτων

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία σε σχέση με τον προσωπικό απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ στο κυπριακό, που κινήσει τις διαδικασίες, μέχρι την επόμενη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE