Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του, Κωνσταντίνου

Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του, Κωνσταντίνου

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και τα έξι χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατό του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο Facebook: «6 χρόνια. Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην σε σκεφτόμαστε», ανεβάζοντας και μία κοινή τους φωτογραφία.

Επίσης, η κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη, προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία. Όπως έγραψε «δεν υπάρχει ημέρα που να μην μου λείπεις! Αλλά την ημέρα της γιορτής σου ήθελα τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά μας για τον θρίαμβο του Κυριάκου και ήθελα να δεις την Κρήτη μας μπλε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Έκπληξη προκάλεσε στην ΕΔΕΚ η αιφνιδιαστική αποχώρηση του βουλευτή Λάρνακας Ανδρέα Αποστόλου, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω προσωπικής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα. Ο κ. Αποστόλου, πρώην στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών, κατήγγειλε εμμέσως την ηγεσία της ΕΔΕΚ, ισχυριζόμενος ότι ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός κόμματος, αποκλείοντάς τον από την ηγεσία χωρίς διάλογο.

BEST OF TOTHEMAONLINE