Χρειάζονται νέους «σημαιοφόρους»... πλάι στον Πίττα

Χρειάζονται νέους «σημαιοφόρους»... πλάι στον Πίττα

Η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Απόλλωνας, τους τελευταίους 3,5 μήνες με τον Μπογκτάν Αντόνε στον πάγκο, δεν έφερε καρπούς. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δεν εξασφάλισαν την έξοδο τους στην Ευρώπη.

Θα κάτσουν κάτω οι υπεύθυνοι, να κάμουν τον απολογισμό, για να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη, ειδικά αυτά που έγιναν στον προγραμματισμό του καλοκαιριού.

Δεν θα χρειαστεί να κάνουν ψηφοφορία μεταξύ των οπαδών, ποιος ήταν ο πολυτιμότερος παίχτης της σεζόν. Ο Γιάννης Πίττας, έκλεισε με γκολ το πρωτάθλημα, καταφέρνοντας μάλιστα να πιάσει στην κορυφή τον Ζάιρο. Σημείωσαν κι οι δυο από 18 τέρματα στον μαραθώνιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE