Μετά την ΑΤΑ έρχεται το «καυτό» θέμα της τηλεργασίας - Στην ατζέντα και ο χρόνος εργασίας

Μετά την ΑΤΑ έρχεται το «καυτό» θέμα της τηλεργασίας - Στην ατζέντα και ο χρόνος εργασίας

Το νέο νομοσχέδιο για την τηλεργασία θα απασχολήσει, μεταξύ άλλων, τη συνεδρία του Εργατικού Συμβουλευτικού Σώματος που συνέρχεται στις 10 το πρωί στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, υπό την προεδρία του αρμόδιου Υπουργού, Γιάννη Παναγιώτου.

Άλλα θέματα που θα συζητηθούν είναι ακόμη οι τροποποιήσεις στο νομικό πλαίσιο για τον χρόνο εργασίας καθώς και τα ιδιωτικά γραφεία εξεύρεσης εργασίας.

Θα συζητηθούν, επίσης, οι προϋποθέσεις εισόδου και διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών, η λειτουργία της Τριμερούς Επιτροπής Παρακολούθησης για την Εφαρμογή της Στρατηγικής για την Απασχόληση Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Κύπρο, η ενίσχυση των δυνατοτήτων διενέργειας επιθεωρήσεων σε συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους για την καλύτερη εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου σχετικά με τα εργασιακά ζητήματα και η συμφιλίωση της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για τους πολύτεκνους εργαζομένους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για μισθούς Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων – Η αντιμισθία και τα έξοδα παραστάσεως

«Σπάνε» τα κοντέρ οι εκποιήσεις – Στο «σφυρί» 682 ακίνητα αξίας 84,4 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο – Ανάμεσά τους και γήπεδο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.