Χειροπέδες σε οδηγό οχήματος με αριθμούς εγγραφής της Κυπριακής Δημοκρατίας στα κατεχόμενα - Χτύπησε πεζό

Χειροπέδες σε οδηγό οχήματος με αριθμούς εγγραφής της Κυπριακής Δημοκρατίας στα κατεχόμενα - Χτύπησε πεζό

Σε θανατηφόρο δυστύχημα στις κατεχόμενες περιοχές εμπλέκεται οδηγός οχήματος με αριθμούς εγγραφής της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα της Τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Kipris Postasi», γύρω στις 00:40 τα ξημερώματα στον κύριο δρόμο Μόρφου - Λευκωσίας, αυτοκίνητο που έφερε αριθμούς εγγραφής της Κυπριακής Δημοκρατίας χτύπησε πεζό, ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει, με αποτέλεσμα ο πεζός να χάσει την ζωή του.

Ο οδηγός τέθηκε υπό κράτηση και οι ανακρίσεις συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE