Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό – Άνοιξε ο δρόμος Παρεκλησσιάς – Κελλακίου - Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό – Άνοιξε ο δρόμος Παρεκλησσιάς – Κελλακίου - Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή

Ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση καίει φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 στην περιοχή Ληστόβουνος, μεταξύ Παρεκκλησίας και Πραστειού Κελλακίου, και καταβάλλονται προσπάθειες για κατάσβεση της.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Νίκος Λογγίνος, μέχρι στιγμής έχουν καεί 7 με 8 εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, και στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ταμείου Θήρας, τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας, ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας και το αεροπλανάκι του Τμήματος Δασών.

Η φωτιά βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο, είπε ο κ. Λογγίνος, προσθέτοντας ότι παρατηρούνται κάποιες αναζωπυρώσεις λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή και καταβάλλονται προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση της η Τροχαία ενημερώνει πως, λόγω της πυρκαγιάς, ο δρόμος Παρεκλησσιάς – Κελλακίου έχει κλείσει και από τις δύο κατευθύνσεις για την τροχαία κίνηση.

Αποκατάσταση κυκλοφορίας

Ο δρόμος  Παρεκλησσιάς – Κελλακίου,ο οποίος ήταν κλειστός λόγω πυρκαγιάς, έχει τώρα ανοιξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Διαβάστε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΩΡΑ: Φωτιά τώρα στη Λεμεσό – Έκλεισε δρόμος - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή - Έχει κατεύθυνση προς Κελλάκι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE