Δόθηκε παράταση για την φοιτητική μέριμνα - Μέχρι 16 Ιουνίου η προθεσμία για αιτήσεις

Δόθηκε παράταση για την φοιτητική μέριμνα -  Μέχρι 16 Ιουνίου η προθεσμία για αιτήσεις

Το Υπουργικό Συμβούλιο, με Απόφαση του, ημερομηνίας 26.05.2023, ενέκρινε παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για παροχή Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Σύμφωνα με την Απόφαση, οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.

Ως εκ τούτου, η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών, καλεί τις οικογένειες φοιτητών οι οποίες δεν έχουν αποταθεί για παραχώρηση κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους, το αργότερο μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία.

Τονίζεται ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση στην υποβολή αιτήσεων για παροχή κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, πέραν της 16ης Ιουνίου 2023 και οι αιτήσεις που θα παραλαμβάνονται μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία θα απορρίπτονται.

Επισημαίνεται, ότι οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία, έστω και αν δεν είναι δυνατή η εξασφάλιση και η υποβολή όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών στο παρόν στάδιο. Τα εν λόγω πιστοποιητικά θα ζητηθούν από την Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων σε μεταγενέστερο στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και στα Κέντρα Πολίτη (ΚΕΠΟ).

Διαφωνεί με πρόνοιες πρότασης νόμου για Συμβούλους κρατικών αξιωματούχων η Ελεγκτική – «Γραμματείς και μη επιστημονικό προσωπικό, δεν είναι Σύμβουλοι…»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE