Μοτοσικλετιστές πραγματοποίησαν την ευχή του μικρού Χαράλαμπου - Συγκεντρώθηκαν έξω από το Γ.Ν.Αμμοχώστου

Μοτοσικλετιστές πραγματοποίησαν την ευχή του μικρού Χαράλαμπου - Συγκεντρώθηκαν έξω από το Γ.Ν.Αμμοχώστου

Μια όμορφη και συγκινητική κίνηση από μοτοσικλετιστές οι οποίοι βρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, χαρίζοντας χαμόγελο στο μικρό μόλις τεσσάρων χρονών Χαράλαμπο.

Ο μικρός Χαράλαμπος νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα περίπου στο Γ.Ν.Αμμοχώστου. Ο τετράχρονος τρέφει αγάπη για τις μοτοσικλέτες και συγκεκριμένα για τα βίντεο της ομάδας Avgorou Bikers Club.

Πρόκειται για μια ομάδα μοτοσικλετιστών όπου μέσα από τις δράσεις τους έχουν σκοπό να χαρίσουν χαμόγελα σε παιδιά αλλά και να ενημερώσουν για την σωστή ασφάλεια στον δρόμο όπως και τους κινδύνους που ενέχει η οδήγηση μοτοσικλέτας.

Ο Πρόεδρος του Avgorou Bikers Club, Ανδρέας Φουσκουλλής μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε πως μόλις τους γνωστοποιήθηκε από συγγενικό πρόσωπο του μικρού Χαράλαμπου η επιθυμία του να τους δει από κοντά, αμέσως απάντησαν θετικά και μαζί με ένα μικρό δώρο συγκεντρώθηκαν με τις μοτοσικλέτες τους έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Το χαμόγελο και η χαρά του μικρού Χαράλαμπου, όταν τους είδε, φώτισε το πρόσωπο του. Για λίγο κατέβηκε από το δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται και απόλαυσε λίγες στιγμές με την αγαπημένη του ομάδα μοτοσικλετιστών.

 

Δείτε βίντεο από τη στιγμή:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE