Αισιοδοξία για το e - kalathi: Προβλέπουν ότι θα λειτουργήσει παρά τα προβλήματα

Αισιοδοξία για το  e - kalathi: Προβλέπουν ότι θα λειτουργήσει παρά τα προβλήματα

Αισιοδοξία οτι, παρα τα προβλήματα, θα λειτουργήσει η ψηφιακή  πλατφόρμα σύγκρισης τιμών βασικών προϊόντων e - kalathi, εξέφρασε διευθυντής της υπηρεσίας προστασίας καταναλωτή.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο Κωνσταντινος Καραγιώργης ανέφερε ότι το μέτρο θα δημιουργήσει συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού και θα δώσει στους καταναλώτες δυνατότητα σύγκρισης των τιμών, σε μια μεγάλη κατηγορία προιόντων.

Εξέφρασε επίσης εκπληξη για τη θέση που διατύπωσε κατά τη συζήτηση του θέματος στη Βουλή εκπρόσωπος της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού, οτι το μέτρο πιθανον να προκαλέσει στρεβλώσεις στον ανταγωνισμό και δημιουργία καρτελ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Καραγιώργης ο Υπουργός Εμπορίου θα συναντηθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τη διευθύντρια της ΕΠΑ για τη συζήτηση του θέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε γερμανική στήριξη προσβλέπει ο Χριστοδουλίδης

Αυτοψία «Τ» σε προσφυγικές πολυκατοικίες - «Πού θα πάμε;» - «Θέλουν τρία ενοίκια μπροστά. Πού να τα βρω;» - Φωτογραφίες

Αυξημένα λόγω ΑΤΑ τα επιδόματα τέκνου και μονογονεϊκής οικογένειας – Τα ποσά και πότε θα καταβληθούν

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE